Linas kvällsbok 1 av Emma Hamberg

Linas kvällsbokNummer: 3004
Titel: Linas kvällsbok 1
Författare: Emma Hamberg
Förlag: Bonnier pocket
Utgivningsår: 1963
ISBN: 91-0-010464-7
Betyg: 4 av 5

 

Bokens första mening:
Detta är min dagbok.

Om boken:
Lina är 15 år och bor i Rödköping (Dödköping…), hon hatar att vara okysst (hon funderar till och med på att kyssa sin minderåriga kusin, snacka om panik) och berättar inte för någon att hennes älsklingsrätt är kåldolmar det är inte coolt (bara det att man lägger värsta rökarna av kål gör ju att det erkännandet går bort). Bästa vänner vet hon inte riktigt om hon har (vill de vara med henne bara för att hon är fulare och dummare än de?), och kärlek vet hon inte ett piss om när höstterminen i nian börjar. Men det här blir året då ALLT händer (lite väl mycket kanske…).

Min åsikt:
Mycket bra & lättläst.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar