Den perfekte vännen av Jonas Karlsson

Den perfekte vännenNummer: 3106
Titel: Den perfekte vännen
Författare: Jonas Karlsson
Förlag: Bonnier pocket
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-7429-081-3
Betyg: 5 av 5

 

Bokens första mening:
Vi står i flera minuter och samtalar med varandra.

Om boken:
Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak? När det blir för mycket på jobbet brukar Björn smita in i ett litet rum, bredvid hissen, precis före toaletterna. Det måste man ju få göra, eller? Tommy ligger i mammas storblommiga fällstol och låtsassover. Marcus ligger under en säng och funderar på om det inte snart är dags att krypa fram. Henrik sorterar sina vänner efter årtal, sammanhang och känsla.

Min åsikt:
Väldigt bra & starka noveller!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar