Förbjudet av Clara Jonsson

FörbjudetNummer: 3237
Titel: Förbjudet
Författare: Clara Jonsson
Förlag: X Story
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-85683-74-1
Betyg: 3 av 5

 

Bokens första mening:
Sissela ser på mig med en outgrundlig blick.

Om boken:
När jag frågade om han någonsin varit förälskad i mig hånlog han. ”Förälskad? Lilla gumman, du ska inte förväxla sex med kärlek.” Sex. Kärlek. Kåthet. Naturligtvis förväxlar jag dem. Hur skulle jag inte? När kåtheten drar i mig, när suget efter en viss speciell person ansätter mig, är det svårt att skilja på det fysiska och det känslomässiga. Går det ens? ”Jag är definitivt på”, säger jag och ser på Sissela, denna min vän som är så mycket av allt.

Förbjudet i andra delen i Clara Jonssons novelltrilogi.

Min åsikt:
Bra, helt ok.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar