De hemliga breven från Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma

De hemliga breven från Munken som sålde sin FerrariNummer: 3290
Titel: De hemliga breven från Munken som sålde sin Ferrari
Originalets titel: The Secret of the Monk who sold his Ferrari
Författare: Robin Sharma
Översättare: Elisabet Fredholm
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 978-91-27-13308-2
Betyg: 2 av 5

 

Bokens första mening:
Min stumma vägvisare rörde sig snabbt framför mig, som om han också tyckte att det bar obehagligt att vara här.

Om boken:
När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan.
Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen.
Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan.

Min åsikt:
Helt ok & bitvis intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar