Roxette – den osannolika resan tur och retur av Sven Lindström

Roxette - den osannolika resan tur och returNummer: 3782
Titel: Roxette – den osannolika resan tur och retur
Författare: Sven Lindström
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-1-304628-0
Betyg: 3 av 5

 

Bokens första mening:
Det är sent på kvällen onsdagen den 6 maj 2009.

Om boken:
Vi får följa Roxette hela vägen. Hobbyprojektet som Per Gessle knappt vågade tro på när han var en blonderad föredetting och Marie Fredriksson Sveriges starkaste lysande kvinnliga artist. Världssuccén som matade ut internationella pophits som ”The Look”, ”Listen To Your Heart”, ”It Must Have Been Love” och ”Joyride” under slutet av 80-talet och det tidiga 90-talet. Turnéerna, skivinspelningarna och konflikterna. Chockbeskedet när Marie Fredrikssons hjärntumör sånär hade gett historien ett tragiskt slut. Den långa och svåra vägen tillbaka. Och så den närmast ändlösa globala comebacken inför jublande och gråtande fans över hela världen, en återkomst utan motstycke i svensk musikhistoria.

Min åsikt:
Intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar