Upplysning: Schamanens väg till helande av Alberto Villoldo

Upplysning: Schamanens väg till helandeNummer: 3783
Titel: Upplysning: Schamanens väg till helande
Originalets titel: Illumination – The Shaman’s Way of Healing
Författare: Alberto Villoldo
Översättare: Eva Trägårdg
Förlag: ICA
Utgivningsår: 2010/2013
ISBN: 978-91-534-3863-2
Betyg: 3 av 5

 

Bokens första mening:
Tredje veckan i Amazonas.

Om boken:
Processen att omvandla destruktiva känslor till styrka och personlig mognad löper som en röd tråd genom boken Upplysning. När vi lär oss släppa taget om svåra situationer och problem och acceptera våra liv som de är, kan vi börja identifiera oss med det jag som är evigt. Upplysning visar oss hur vi kan ta farväl av det förflutna och upptäcka ett tillstånd av glädje och en andlighet där kropp och själ förenas.
Vi når andlig pånyttfödelse eller upplysning då vi genomgått livets olika initieringar, det vill säga då vi fått insikt om orsakerna till vårt lidande, och lärt oss att befria oss från negativa känslor och den smärta och de konflikter de givit upphov till. Livet självt har många sätt att leda oss till våra initieringar, både det som är underbart och det som upplevs som djup olycka. Upplysning är möjligt för alla som är beredda på att ge sig ut på sin initieringsresa.

Min åsikt:
Intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar