Det jag redan minns av Mats Kempe

Det jag redan minnsNummer: 3873
Titel: Det jag redan minns
Författare: Mats Kempe
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-1-305372-1
Betyg: 5 av 5


Bokens första mening:

Det hela började med att en litterär agent kom till vår skolgård.

Om boken:
En litterär agent dyker upp på skolgården och erbjuder några tonåringar att vara med i en romanserie om vampyrer, ett mobb­offer ruvar på sin hämnd när han upptäcker att lärarna förvarar små miniatyrkloner av eleverna i glasburkar i källaren på skolan, några ungdomar smittas av en mystisk sjukdom och förvandlas långsamt till fåglar.

I Den Animerade Staden, där alla sjutton texterna utspelar sig, griper fiktionen in i människornas liv och försätter dem i besvärliga situationer, men de försöker värja sig och bryta sig fria, komma undan den som håller i pennan, författaren till historierna.

Min åsikt:
Mycket bra, fängslande & starka texter.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar