Tiga är guld av Lyndsay Faye

Tiga är guldNummer: 4022
Titel: Tiga är guld
Originalets titel: Seven for a Secret
Författare: Lyndsay Faye
Översättare: Jessica Hallén
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2013/2014
ISBN: 978-91-1-303958-9
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
Den dagen då det allra värsta drabbade henne – och med värsta menar jag tragedin man skulle dö för att slippa, döda för att slippa, den outhärdliga ondskan – arbetade Lucy Adams i en blomsterbutik med att arrangera scharlakansröda och brandgula drivhusrosor vars färger skulle ha fått en midsommarsolnedgång att blekna.

Om boken:
Med två årtionden kvar till att slaveriet avskaffas blomstrar människo­handeln. När en grupp slavhandlare kidnappar Lucy Adams familj dras Wilde och hans bror Valentine in i ett nät av intriger där människor satt i system att tjäna pengar på andras lidande.

Tiga är guld är andra boken om Timothy Wilde.


Min åsikt:

Mycket bra & intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar