Gökens rop av Robert Galbraith

Gökens ropNummer: 4041
Titel: Gökens rop
Originalets titel: The cuckoo’s calling
Författare: Robert Galbraith
Översättare: Charlotte Hjukström
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2013/2014
ISBN: 978-91-46-22577-5
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Sorlet på gatan lät som surrande flugor.

Om boken:
När en både firad och skandalomsusad fotomodell faller mot sin död från en balkong i Mayfair, London tror man är det är självmord. Det är bara hennes adoptivbror som misstänker att ett brott har begåtts och han kontaktar därför privatdetektiv Cormoran Strike. Den enbente Afghanistanveteranen Cormorans liv är i spillror och hans enda glädje på senare tid är den nya ovanligt driftiga och pigga assistenten Robin. Tyvärr finns det inte pengar att behålla henne. Fotomodellen Lolas tragiska död blir räddningen för Strikes neddekade detektivbyrå. Men ju mer Cormoran och Robin gräver i den unga modellens komplicerade värld med kändisar, nerknarkade pojkvänner och udda familjemedlemmar desto mörkare blir det.

Gökens rop är den första boken om Cormoran Strike.


Min åsikt:

Bra & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Gökens rop av Robert Galbraith“

  1. Är jättesugen på denna!

Lämna ett svar