Till himlen och tillbaka av Eben Alexander

Till himlen och tillbakaNummer: 4072
Titel: Till himlen och tillbaka
Originalets titel: Proof of Heaven
Författare: Eben Alexander
Översättare: Daniel Braw
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012/2014
ISBN: 978-91-37-14195-4
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
När jag var liten drömde jag ofta att jag flög.

Om boken:
En dag i november 2008 drabbades Alexander av en sällsynt bakteriell hjärnhinneinflammation – den del av hjärnan som kontrollerar tankar och känslor, och alltså gör oss mänskliga, slutade helt att fungera. I sju dagar låg han i koma. När läkarna insåg att allt hopp var ute och bestämde sig för att upphöra med den livsuppehållande behandlingen så öppnade han plötsligt ögonen. Han var tillbaka.

Det var ett medicinskt mirakel. Men miraklet var egentligen ett annat, för medan hans kropp befann sig i koma reste Alexander bortom vår verklighet och nådde platser som är utom räckhåll för oss levande. Han befann sig i livet efter döden.


Min åsikt:

Bra & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar