I maktens skugga av Viveca Sten

I maktens skuggaNummer: 4132
Titel: I maktens skugga
Författare: Viveca Sten
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-37-14187-9
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
Fetto, fetto, fetto.

Om boken:
Det har gått nästan tjugo år sedan Thomas Andreasson började som polis och han känner sig alltmer ansatt av tvivel – orkar han fortsätta i polisyrket? Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Jonsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland. Jonsson har köpt den långa fina stranden på öns södra sida och det lyxiga hus som han låtit uppföra retar gallfeber på öborna.

Märkliga olyckor har inträffat under byggets gång. Är det rena tillfälligheter eller handlar det om sabotage? När Carsten Jonsson bjuder in till invigningsfest slutar det med en katastrof. Har händelserna att göra med husbygget eller finns det någon annan orsak? Vem kan man lita på när man har gjort sig till ovän med alla?

I maktens skugga är den sjunde boken om Morden i Sandhamn.

Min åsikt:
Mycket bra & spännande, dock lite seg i början.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “I maktens skugga av Viveca Sten“

  1. […] skuld ( del 3), I natt är du död ( del 4), I stundens hetta (del 5), I farans riktning ( del 6), I maktens skugga (del 7) & I sanningens namn ( del […]

Lämna ett svar