Och sedan kom hösten av Jodi Lynn Anderson

Och sedan kom höstenNummer: 4134
Titel: Och sedan kom hösten
Originalets titel: The Secret of Peaches
Författare: Jodi Lynn Anderson
Översättare: Lena Schultz
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2007/2008
ISBN: 978-91-32-15290-0
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Sommaren hade varit så alldeles speciell.

Om boken:
Sommaren hade varit så alldeles speciell. De hade badat nakna i sjön och legat i gräset med plaskvått hår. De hade karvat sina initialer i magnoliaträdet. Sommaren lång hade Darlingtons persikoodling vaggat dem i sin famn grön som en ädelsten, mjuk som sammet. Det hade känts som om allting skulle vara för evigt.
Men redan den femte september drog ett nytt slags vind genom trädkronorna och lade sig mellan stammarna som dimma. Doften av persikor försvann. Den nya doften var främmande som av kanel och kajennpeppar, som från någonstans långt borta. Det luktade mörker.

Murphy slits mellan sina drömmar om ett liv i New York och sin kärlek till pojkvännen Rex som redan hittat sitt i småstaden Bridgewater.
Leeda är nominerad till en lokal skönhetstävling och får äntligen sin mammas fulla uppmärksamhet – tills storasyster kommer hem igen.
Birdie är lycklig med sin pojkvän Enrico. Hon vill bara att tiden ska stå stilla, men förändringar kommer vare sig man vill eller inte.

De tre tjejerna som fann varandra i Persikosommar har ett tufft år framför sig. Och medan de alla är upptagna med sina egna problem riskerar de att glömma vänskapen som gav dem styrka.

Och sedan kom hösten är andra boken i en trilogi.

Min åsikt:
Bra, fin & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar