Livet på Mars av Micael Dahlen

Livet på MarsNummer: 4242
Titel: Livet på Mars
Författare: Micael Dahlen
Förlag: Volante
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87419-30-0
Betyg: 5 av 5


Bokens första mening:
Han gör en utbetalning på några hundra euros till en cateringfirma i Malaga för tapasbufféer han aldrig beställt.

Om boken:
Marty Andersson har alltid känt sig utanför och alla försök att bete sig som en människa har hittills misslyckats. Kanske är det lika bra att ge upp? Men ödet vill annorlunda en ödesdiger tangenttryckning i en internationell pengatvättshärva flyttar femtiofyra miljoner till Martys bankkonto och med dem kommer en möjlighet att hitta hem. Hem till Mars.

Men med nya pengar kommer som bekant nya vänner och nya problem. Resan hem blir därför allt annat än enkel när ryska torpeder, avdankade rymdforskare och egotrippade Hollywoodstjärnor korsar hans väg.

Min åsikt:
Väldigt rolig och mycket bra!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar