När jag lät dig gå av Gayle Forman

När jag lät dig gåNummer: 4243
Titel: När jag lät dig gå
Originalets titel: Where She Went
Författare: Gayle Forman
Översättare: Lena Karlin
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-91-32-15970-1
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Varje morgon vaknar jag och intalar mig samma sak: Det är bara en dag, bara tjugofyra timmar till att ta sig igenom.

Om boken:
Mia är hyllad cellist och Adam har slagit igenom som rockstjärna.
Adam lever ett hårt liv i strålkastarljuset med en känd flickvän vid sin sida. Men han kan inte glömma Mia. Varför rann deras förhållande ut i sanden? Varför slutade hon höra av sig? För att han gav henne tillåtelse att lämna honom … bara hon inte släppte taget om livet… den där dagen när han vakade över henne på sjukhuset. Och hon låg i koma. Kunde hon verkligen höra honom då? Adam får ett dygn ensam i New York. Samma kväll ska Mia ge en konsert. Han smiter in och lyssnar. Efteråt blir han kallad till Mias loge …

När jag lät dig gå är fortsättningen på Om jag stannar.

Min åsikt:
Bra, fin & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar