Sjunga av Lars Amund Vaage

SjungaNummer: 4361
Titel: Sjunga
Originalets titel: Syngja
Författare: Lars Amund Vaage
Översättare: Peter Törnqvist
Förlag: Trolltrumma
Utgivningsår: 2012/2013
ISBN: 978-91-979968-4-6
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Den jag skriver det här till kan inte läsa.

Om boken:
”Vad skulle vi göra med barnet? Det kunde ingenting. Det ville ingenting. Ändå ville det allt, i en stor, öppen rörelse. Det ville och ville det som ingen kunde säga. Det sprang och sprang mot något ingen kunde se. Det flydde och flydde från det stumma i sig själv.”

”Sjunga” är en djupt personlig berättelse, smärtsam och vacker, om att leva med en dotter med autism. Romanen är ett försök att skriva hennes historia. Den åskådliggör det vanskliga i detta uppdrag, men också hur viktigt det är att förstå någon som inte låter sig förstås.

Min åsikt:
Bra, stark & fin.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar