En bit av George av John Hennius

En bit av GeorgeNummer: 4364
Titel: En bit av George
Författare: John Hennius
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-0-014010-6
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
När han läst texten fyra gånger var han helt säker på att det var ett kärleksbrev och att det var riktat till hans fru.

Om boken:
George är en nyfiken och pratglad romantiker som drömmer om att bli författare. Han tror att han lever ett händelselöst liv i förorten med sin familj: Susanne som är projektledare, och tonårsbarnen Anton och Elin. Men allt förändras kvällen då han hittar ett kärleksbrev till Susanne och förstår att hon är otrogen med fotbollspappan och alfahannen ”Tjuren”. Hon är kär och George är dumpad.

På darriga ben ger sig George ut på banan igen. Han sväljer stoltheten och dejtar vänners vänner, med blandad framgång. Motvilligt tar han även klivet in i nätdejtandets värld. Samtidigt försöker han förverkliga sina författardrömmar och kläcker den ena bokidén efter den andra, även detta med blandad framgång. Vid hans sida finns bästa kompisen Pablo, pappaledig, jobbigt snygg och med en svaghet för kvinnor. Frågan är om han är rätt man att visa hur man går vidare i livet. Nu har George chansen att själv bestämma över sin framtid. Men vad är det egentligen han vill?

Min åsikt:
Charmig & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar