Jag blundar tills jag finns av Marie Björk

Jag blundar tills jag finnsNummer: 4481
Titel: Jag blundar tills jag finns
Författare: Marie Björk
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7577-060-4
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
Om du åkte upp i rymden, ställde dig på Mars och kikade ner mot jorden, så skulle jorden kännas väldigt fjuttig.

Om boken:
Sandra drömmer om ett liv bortom Sörbyskolan och utan en pappa som förstör. Musiken och idolen Patti Smith räddar henne – med hörlurarna på hörs det inte om någon skriker och bråkar. En gång hade hon en bästis som förstod allt, Sara. Men Sara flyttade och Sandra vågar inte tro på att ensamheten ska försvinna. Det gäller bara att härda ut, tills hon har gått ut nian och hela livet kan börja. Men så kommer Cassandra, och allting förändras. In i Sandras liv kommer fester, killar och det där som absolut aldrig någonsin får hända. Men som ändå händer.

Min åsikt:
Det här är en väldigt stark, gripande & viktig bok!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris, Glansholms & Idus förlag.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar