Liv till varje pris av Kristina Sandberg

Liv till varje prisNummer: 4571
Titel: Liv till varje pris
Författare: Kristina Sandberg
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-1-305972-3
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Jag vet vad jag ska säga till henne när jag ringer.

Om boken:
Det ska vara ett flott ställe med bra kök, Järvsöbadens hotell och pensionat. Maken Tomas har bjudit Maj och deras tonåringar Anita och Lasse dit över påsken och Maj borde känna sig glad. Om hon bara inte hade haft den här yrseln.

Nu ska hon göra sitt bästa för att vara en sällskapsmänniska med de övriga påskfirarna. Men när hon kostar på sig själv en ansiktsbehandling hos pensionatets skönhetsexpert och känner masken strykas ut över pannan kan hon inte riktigt hålla tillbaka tårarna. Är det bara medelåldern, oron för Tomas stretande med firman och nykterheten? Eller besvikelsen över Lasses slarv sista året i folkskolan och Anitas försvinnande in i böckernas och filmernas värld? Kanske anar Maj hur förändringen har satts i rörelse utan att hon har verklig makt att hejda den.

Liv till varje pris är den avslutande delen i trilogin om hemmafrun Maj i Örnsköldsvik.

Min åsikt:
Stark, gripande & väldigt bra!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar