Kanske allt du behöver veta av E. Lockhart

Kanske allt du behöver vetaNummer: 4657
Titel: Kanske allt du behöver veta
Originalets titel: We were liars
Författare: E. Lockhart
Översättare: Carina Jansson
Förlag: Lavender lit
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87879-01-2
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Lavender Lit!

Bokens första mening:
Välkommen till den förträffliga familjen Sinclair.

Om boken:
Sjuttonåriga Cadence Sinclair Eastmans berättelse tar sin början före den femtonde sommaren. Somrarna tillbringar den förmögna familjen Sinclair på sin privatägda ö utanför kusten vid Massachusetts. Cadence älskar tillvaron på ön och framförallt älskar hon Lögnarna, som familjen kallar den sammansvetsade kvartetten bestående av Cadence, hennes kusiner Johnny och Mirren och Gat. Gat, Cadences stora kärlek.

Den femtonde sommaren händer något. Något som hon absolut inte kan minnas och som ingen vill berätta för henne. Händelsen gör sig dock ständigt påmind i form av en fruktansvärt smärtsam, kronisk huvudvärk som hon måste medicineras för. Men vad var det egentligen som hände?

Min åsikt:
En stark & fängslande historia men mycket fint språk!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Glansholms.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar