Darlah – 172 timmar på månen av Johan Harstad

Darlah - 172 timmar på månenNummer: 4798
Titel: Darlah – 172 timmar på månen
Originalets titel: Darlah – 172 timer på månen
Författare: Johan Harstad
Översättare: Anna Troberg
Förlag: Bonnier Carlsén
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-638-6462-9
Betyg: 2 av 5

Bokens första mening:
Mina herrar.

Om boken:
Tre unga vinnare i ett stort världsomspännande lotteri erbjuds möjligheten att följa med på månfärden till månbasen DARLAH. De tre som dragit vinstlotterna är Midori från Tokyo Antoine från Paris och Mia från Stavanger. De har endast en sak gemensam: de är egentligen inte speciellt intresserade av rymdfart.

Strax före den planerade avfärden inträffar märkliga händelser och när NASA låter meddela att man skall resa i en kopia av den gamla raketen som användes 1969, reagerar erfarna astronauter starkt och ifrågasätter månfärden.

Men nedräkningen har redan börjat…

Min åsikt:
Ok, lättläst & bitvis spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar