Stark som en björn snabb som en örn av Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn snabb som en örnNummer: 4838
Titel: Stark som en björn snabb som en örn
Författare: Kalle Zackari Wahlström
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87343-33-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Hej.

Om boken:
”Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte dom där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Träning är för alla, särskilt såna som jag som tycker om att äta hamburgare och dricka öl. Och göra burpees. Jag älskar att göra burpees.”

Kalle Zackari Wahlström vill få oss att resa oss ur soffan och börja använda kroppen. I den här boken testar han alltifrån Body Balance till bergsbestigning, och berättar om sin syn på träningen, maten och livet, på ett garanterat opekpinnigt sätt.

Min åsikt:
Bra, intressant & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar