Tungviktarmötet av Börge Hellström & Patrik Pelosio

TungviktarmötetNummer: 4915
Titel: Tungviktarmötet
Författare: Börge Hellström & Patrik Pelosio
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7577-050-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
På uppfarten utanför står två bilar slarvigt parkerade.

Om boken:
Plötsligt slår verkligheten dem hårt i ansiktet. De sitter i Patriks kök när det händer. Framför dem på bordet ligger några halvätna kanelbullar. Skrattet fastnar i halsen och de tittar på varandra uppgivet. Tiden har runnit ifrån dem, deras midjemått har svällt till att bli lika överdimensionerat som deras självförtroende.
Börge Hellström och Patrik Pelosio är två machomän som är i otakt med tiden och sina kroppar. De måste göra någonting och ta tag i sin hälsa, det har gått alldeles för långt.
De behöver någonting som sporrar dem så de kommer överens om en utmaning: Den som efter 90 dagar har kommit i bäst form vinner. För förloraren väntar, förutom förödmjukelsen, också ett straff som vinnaren bestämmer.

Här får man följa deras tävlan i dagboksform. De är, vad som än händer, helt ärliga. Vi får följa med på en resa med inte så jättehöga toppar men däremot väldigt djupa dalar. De provar olika dieter och träningsmetoder, allt för att vinna vadet.
Snart inser de att deras utmaning är betydligt svårare än de först trott och att vardagen inte alltid blir som man vill.

Min åsikt:
Intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar