Tea Party av Nancy Peña

Tea PartyNummer: 5037
Titel: Tea Party
Originalets titel: Tea Party
Författare: Nancy Peña
Översättare: Oskar Sjölander
Förlag: Kolik
Utgivningsår: 2009/2012
ISBN:
978-91-86509163
Betyg:
3 av 5

Om boken:
Lord Barnes utmanar Lord mac Dalei en té-tävling där de båda har två månader på sig att hitta bästa möjliga té. Lord mac Dale överlåter uppdraget på sin cookery councelor Victor Neville. När Victor spionerar i Lord Barnes trädgård stöter han emellertid på dennes vackra dotter Alice, som blir hans medkonspiratör. Dessvärre lider Victor Neville av svår sömnsjuka och efter att ha genom- fört en lång och strapatsfylld färd till Indinen, vaknar han och upptäcker inte bara att hela resan var en dröm, utan också att han försovit sig från alla möjligheter att ta sig till Indien. Istället försöker han få tag på kinesiskt té i en opiumhåla med hjälp av ingen mindre än Scherlock Holmes. Men än är inte tävlingen avgjord och det visar sig att även Alice vill ha ett finger med i spelet.

Min åsikt:
Bra, intressant & underhållande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar