Slut av Lars Hermansson

SlutNummer: 5043
Titel: Slut
Författare: Lars Hermansson
Förlag: Lejd
Utgivningsår: 2014
ISBN:
978-91-85725-27-4
Betyg:
2 av 5

Bokens första mening:
Jag sträcker mig efter glaset och tänkte: hade tävlingscyklisterna när jag var barn över huvud taget några hjälmar, och nu plötsligt denna fittformade historia som slutar i något som liknar en avklippt ondulerad hästsvans över cyklistens nackkotor, aerodynamiskt utprovad utan tvekan, men löjeveckande, herre gud.

Om boken:
Författaren Lars Hermansson förföljs av syner som förebådar katastrofer. Han förväxlar sin egen död med jordens undergång. Men kanske är han inte galen? Marken skakar och duvor faller döda ner i denna sorglustiga berättelse från en verklighet aningen för nära vår egen.

Min åsikt:
Intressant men blev inte riktigt klok på den.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar