Tack, det är bra! : min väg till ett nyktert liv av Cecilia Svensson

Tack, det är bra! : min väg till ett nyktert livNummer: 5059
Titel: Tack, det är bra! : min väg till ett nyktert liv
Författare: Cecilia Svensson
Förlag: Roos & Tegnér
Utgivningsår: 2014
ISBN:
978-91-86691-84-4
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
En dag skrev jag en bok.

Om boken:
Cecilia passade inte in i bilden av den typiske alkoholisten som många har: en arbetslös A-lagare med en pava vin eller en ölburk på en parkbänk. Hon var en helt vanlig kvinna med jobb och familj. Utåt sett skötte hon sitt jobb och tog hand om sina barn, men bakom fasaden rådde fullkomligt kaos. En dag såg hon sig själv i spegeln och insåg att det här går inte längre. Hon bestämde sig för att söka hjälp och det blev början på en lång och bitvis krokig resa.

I boken får läsaren följa Cecilias väg genom terapi, olika behandlingar, återfall, abstinens, mentorshjälp och annat stöd fram till ett nyktert liv. Cecilia ger en mängd goda råd om hur man både som alkoholist och så kallat medberoende kan få hjälp. Berättelsen är personlig men samtidigt allmängiltig, allvarlig men med glimten i ögat.

Min åsikt:
Intressant & viktig!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar