Kära Edda av Elen Fossheim Betanzo

Kära EddaNummer: 5115
Titel: Kära Edda
Författare: Elen Fossheim Betanzo
Översättare: Maud Mangold
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2010
ISBN:
978-91-29-67099-8
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
När du var liten trodde du alltid att det var ditt fel att mormor dog.

Om boken:
Hon är en ung flicka med ett ambitiöst projekt: Hon vill ta reda på vad kärlek är.

Hennes bästa kompis, Karla, är redan upp över öronen förälskad i Steinar. Förhållandet tar aldrig slut, oavsett hur mycket de bråkar. Är det verkligen kärlek? undrar hon. Själv har hon aldrig varit i närheten av att känna samma sak, utan får som en tjock dimridå i huvudet varje gång hon funderar över hur hon egentligen känner för killen hon spanar på. Hon bestämmer sig för att ta reda på hur man gör när man älskar någon. Av en slump hittar hon en bunt med kärleksbrev uppe på mormors vind, och en stor hemlighet uppdagas …

Min åsikt:
Bra & intressant!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar