Jungfruns döttrar av Ulla Rööser

Jungfruns döttrarNummer: 5108
Titel: Jungfruns döttrar
Författare: Ulla Rööser
Förlag: En sida till
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-87919-07-7
Betyg:
3 av 5

Recensionsexemplar från En sida till!

Bokens första mening:
När hon var yngre trodde hon alltid att hon skulle bli ett original på gamla dar.

Om boken:
Redan som barn märkte Mary att hon var annorlunda; att hon kunde se och förnimma saker som andra inte kunde. I sina drömmar träffar hon Jordekvinnan Kirsti, som lär henne hur man tar hand om trasiga kroppar och själar och hon förbereds för det tunga arbetet som sjuksköterska på ett krigssjukhus i Finland under vinterkriget. Där träffar hon sin stora kärlek Lars, men de måste gå skilda vägar. Senare i livet bosätter hon sig i Södra Frankrike och hon får där uppenbarelser av sig själv och sin älskade i ett tidigare liv. Men även då, måste de skiljas åt. Mary förstår nu att Lars är hennes själsfrände och hon tror att hon förlorat honom för evigt. Men ett oväntat möte på en rökig nattklubb i Marocko gör att livet plötsligt tar en helt ny vändning.

Min åsikt:
Bra & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Bokon & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar