Ensam på Mars av Andy Weir

Ensam på MarsNummer:5186
Titel: Ensam på Mars
Originalets titel: The Martian
Författare: Andy Weir
Översättare: John-Henri Holmberg
Förlag: Bookmark
Utgivningsår: 2011/2014/2015
ISBN:
97891-87441-10-3
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
Jag är körd.

Om boken:
Efter en misslyckad rymdexpedition lämnas Mark Watney ensam kvar på Mars. Hans besättning är övertygad om att han är död, men Mark Watney lever i alla fall för tillfället. Utan möjlighet att kunna kommunicera sin belägenhet med jorden inser han snart att han måste utnyttja alla sina kunskaper för att överleva. Utrustad med en stor portion skarpsinne, och en ännu större dos humor, ger sig Mark Watney i kast med att utmana den röda planetens ogästvänliga miljö med målet att en dag kunna återvända hem.

Min åsikt:
Mycket bra, spännande & underhållande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar