Vi är alla helt utom oss av Karen Joy Fowler

Vi är alla helt utom ossNummer: 5314
Titel: Vi är alla helt utom oss
Originalets titel: We are all completely beside ourselves
Författare: Karen Joy Fowler
Översättare: Cecilia Falk
Förlag: Lavender Lit
Utgivningsår: 2013/2015
ISBN:
97891-87879-05-0
Betyg:
2 av 5

Bokens första mening:
Den som känner mig nu kommer att bli förvånad över att höra att jag var en riktig pratkvarn som barn.

Om boken:
Som barn pratade Rosemary oavbrutet. Så mycket att hennes pappa bad henne börja i historiens mitt varje gång hon ville berätta något. Nu har Rosemary börjat på universitetet och hon pratar inte längre oavbrutet. Minst av allt pratar hon om sin familj.

Hon växte upp med två syskon: Lowell och Fern. Båda djupt älskade och båda numera försvunna ur hennes liv. Någonting hände som lämnade familjen i spillror. Sedan dess är Lowell på flykt, deras en gång så levnadsglada mamma är en skugga av sitt forna jag och deras pappa likaså. Och Fern, Rosemarys älskade syster, vad hände med henne? Ingen av dem hade kunnat föreställa sig hur Ferns öde skulle påverka dem. Då, nu och för alltid.

Min åsikt:
Ok men svårläst.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar