En förtrollad ö av Nora Roberts

En förtrollad öNummer: 5325
Titel: En förtrollad ö
Originalets titel: Dance Uon the Air
Författare: Nora Roberts
Översättare: Klara Lindell
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2001/2015
ISBN:
97891-0-014988-8
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
En timme innan månen gick upp möttes de i hemlighet, i den djupa skogens mörkt gröna skugga.

Om boken:
Redan på färjan känner Nell Channing att hon har hittat hem. Den lilla ön Three Sisters Island har en närmast magisk dragningskraft på henne där den träder fram med sitt vita fyrtorn, sina pittoreska stugor och dramatiska klippor. Nell faller pladask och när hon lyckas få jobb på det mysiga caféet i öns bokhandel dröjer det inte länge innan hon bestämmer sig för att slå sig ner i det lilla samhället för gott.

Nell lär snabbt känna öns invånare: den karismatiska Mia som driver bokhandeln och kan allt om platsens mytomspunna historia, den charmige sheriffen Zack och hans syster, polisen Ripley. Men hur trygg är Nell egentligen på Three Sisters Island? På flykt undan ett destruktivt förhållande vågar hon inte avslöja sin verkliga identitet. När onda krafter från det förflutna hotar Nell sätts hennes nyfunna vänner på prov.

En förtrollad ö är den första delen i Three Sisters Island.

Min åsikt:
Mycket bra, fin & lättläst.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar