Återkomst till Pandora City av Martin Glännhag

Återkomst till Pandora CityNummer:  5252
Titel: Återkomst till Pandora City
Författare: Martin Glännhag
Förlag: En sida till
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-87919-30-5
Betyg:
2 av 5

Recensionsexemplar från En sida till.

Bokens första mening:
Han hade gått länge i regnet.

Om boken:
Kriget är över, åtminstone officiellt, och de före detta soldaterna återvänder hem för att finna en förändrad värld. Överallt härskar elände och desillusion. Ingenstans är detta så tydligt som i Pandora City, den härjade storstaden där de korrupta och de förtvivlade kämpar om herraväldet.

Till sin hemstad återvänder en ensam man, David, som inte vet vad han ska göra. I Pandora City möter han de som hänsynslöst utnyttjar kriserna och profiterar på andras lidande och de som vägrar erkänna att kriget förlorades och ämnar blodigt kämpa vidare. De försöker få honom att sälla sig till deras led, men allt förändras efter att han räddat en försupen uppfinnare…

Detta är första delen i serien om Pandora City

Min åsikt:
Helt ok & bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar