Krymplingarnas armé av Martin Glännhag

Krymplingarnas arméNummer: 5253
Titel: Krymplingarnas armé
Författare: Martin Glännhag
Förlag: En sida till
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-87919-32-9
Betyg:
2 av 5

Recensionsexemplar från En sida till.

Bokens första mening:
Åh, ni har vaknat upp.

Om boken:
Kriget är över, åtminstone officiellt, och de före detta soldaterna återvänder hem för att finna en förändrad värld. Överallt härskar elände och desillusion. Ingenstans är detta så tydligt som i Pandora City, den härjade storstaden där de korrupta och de förtvivlade kämpar om herraväldet.

I en storstad händer mycket hemskt. Detta gäller i synnerhet för det krisdrabbade Pandora City. Men när en okänd seriemördare styckar kroppar på det mest makabra sätt tycker David att gränsen är nådd och går ut på gatorna för att söka rätt på den skyldige.

Detta är andra delen i serien om Pandora City

Min åsikt:
Helt ok & bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar