Vita spår av Emelie Schepp

Vita spårNummer: 5256
Titel: Vita spår
Författare: Emelie Schepp
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-46-22619-2
Betyg:
5 av 5

Recensionsexemplar från Wahlström & Widstrand.

Bokens första mening:
Flickan satt tyst och tittade ner i tallriken med yoghurt och skivade jordgubbar.

Om boken:
Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Hennes fingrar är blodiga och från munnen droppar ett vitt skum. Det visar sig att kvinnan på tåget inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Och vad har hänt dem?
Ett märkligt fall måste lösas och Jana Berzelius kopplas in som åklagare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. Återigen ställs hon öga mot öga med sitt dunkla förflutna. När kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander får upp ett spår förstår Jana att misstankarna riktas mot en person i hennes absoluta närhet. En man hon helst vill glömma, en man som vet för mycket om henne. För att skydda sitt förflutna måste hon hitta den misstänkte innan polisen gör det.

Vita spår är andra boken om Jana Berzelius.

Min åsikt:
Mycket bra, fängslande & spännande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar