Det riktiga landslaget av Moa Svan

Det riktiga landslagetNummer: 5437
Titel: Det riktiga landslaget
Författare: Moa Svan
Förlag: Leopard
Utgivningsår: 2015
ISBN:
97891-7343-612-0
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
Det finns många historier om hur supportrar väljer sina lag.

Om boken:
Varför har inte Svenska Fotbollförbundet rest en staty över Therese Sjögran, som har spelat absolut flest landskamper genom tiderna? Varför heter det dam-EM och fotbolls-EM? Vad är dam för sport? Och hur kommer det sig att allt fotbollsnack leder till Zlatan?

Det riktiga landslaget är en supporters skildring av sitt lag och sina favoritspelare: Nilla Fischer, Therese Sjögran, Caroline Seger och Lotta Schelin. Det är också en beskrivning av hur illa det står till i svensk fotboll där kvinnor ständigt får sämre villkor än män. Men mest av allt är det en bok om världens bästa idrott.

Min åsikt:
Bra & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Glansholms & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar