Tyskungen av Camilla Läckberg

Nummer: 392
Titel: Tyskungen
Författare: Camilla Läckberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2007
ISBN 10: 91-37-12995-3
ISBN 13: 978-91-37-12995-2
Betyg: 5 av 5

Om boken:
Varför har Erica Falcks mor sparat en gammal nazistmedalj? Frågan lämna henne ingen ro och till slut söker hon upp en pensionerad historielärare för att få reda på mer om dess ursprung. Men mannen beter sig underligt och kan inte ge henne några svar.
Två dagar senare är han död. Ihjälslagen.
När Erica får höra talas om mordet blir hon bestört. Efter lång tvekan har hon börjat läsa sin mors dagböcker. Där kommer det fram att modern under andra världskriget umgicks i samma kretsar som den mördade mannen. Kan Ericas besök ha satt igång ett händelseförlopp som ledde till mord? Vem är beredd att mörda för att sanningen om det förflutna inte ska komma fram?

Min åsikt:
Åter en mycket, mycket bra bok av Camilla Läckberg, fylld med intriger och nervkittlande spänning. Man vill verkligen inte lägga boken ifrån sig.

Läs den!!!

Vald till månadens bok i maj 2007.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar