Och jag lät mig vältas av Elin Tamm

Och jag lät mig vältasNummer: 5527
Titel: Och jag lät mig vältas
Författare: Elin Tamm
Förlag: Sadura
Utgivningsår: 2014
ISBN:
978-91-87641-15-2
Betyg:
5 av 5

Bokens första mening:
Mina händer är i Tuvas hår.

Om boken:
”Ni som är så lika!” Det har de hört så länge de kan minnas. Aggi och Tuva, mor och dotter. Om vartannat berättar de sin historia. Aggi, som på 1970-talet lämnade civilisationen och den trånga släkten för att flytta till ett ödsligt torp i Lappland med sin Carl, där hon blev fri, blev sin egen. Bångstyriga Tuva, som vuxen flyr tillbaka till den lilla hembyn, rädd för att hennes älskade Mi inte ska acceptera henne och barnet hon bär i sin mage.
Långsamt, utan att riktigt förstå det själva, närmar de sig varandra igen. I bakgrunden skaver hela tiden frågan: Kan man vara för lik sin mor?

Min åsikt:
Otroligt stark & fängslande med underbart språk!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar