De öde fälten av Elly Griffiths

De öde fältenNummer: 5661
Titel: De öde fälten
Originalets titel: The Ghost Fields
Författare: Elly Griffiths
Översättare: Gunilla Roos
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-37-14462-7
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
Det är den varmaste sommaren på åratal.

Om boken:
Det är värmebölja i Norfolk när en grävskopa på en byggarbetsplats stöter på något hårt i marken: ett flygplansvrak från andra världskriget – med piloten kvar vid spakarna. Ruth Galloway inser dock snart att kvarlevorna rimligen inte kan vara så gamla. DNA-tester visar att mannen är Fred Blackstock som rapporterats saknad till havs. Polisen, med Harry Nelson i spetsen, kopplas in och utredningen fortsätter.

Strax intill byggarbetsplatsen driver nu den anrika familjen Blackstock en grisfarm. En mystisk man ses smyga omkring på området varefter en rad obehagliga incidenter sker. Och när kvarlevorna av ytterligare en kropp hittas ställs saker och ting på sin spets. Vad är det som pågår på släktens ägor? Och hur ska man egentligen tolka de anhörigas reaktion?

De öde fälten är den sjunde boken om Ruth Galloway.

Min åsikt:
Fängslande & mycket spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar