Almedalen har fallit av Erik Lewin

Almedalen har fallitNummer: 5671
Titel: Almedalen har fallit
Författare: Erik Lewin
Förlag: NoNa
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-88107-01-5
Betyg:
2 av 5

Bokens första mening:
I gryningen forslade Stockholmspolisen bort hundrafemtio bilar som stod parkerade inom de avspärrade områdena i centrala stan.

Om boken:
I skuggan av folkfesten, seminarierna, talen och minglandet i Almedalen tar sig en grupp tungt beväpnade män in genom ringmuren. Deras attack är lika välplanerad som brutal. På mindre än en timme har de okända terroristerna tagit kontroll över Visby. Tusentals människor, inklusive statsministern, överbefälhavaren och flera av näringslivets makthavare, tas som gisslan. Samtidigt som polis och militär försöker reda ut vem som ska leda landets styrkor fortsätter terroristerna att sätta sin plan i verket. Och de ligger hela tiden minst ett steg före.

Min åsikt:
Bitvis spännande & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar