Möten med de döda av Solveig Almqvist

Möten med de dödaNummer: 5623
Titel: Möten med de döda
Författare: Solveig Almqvist
Förlag: Nybloms
Utgivningsår: 1987
ISBN:
91-7780-083-4
Betyg:
3 av 5

Bokens första mening:
Syftet med denna antologi är att på ett nutida språk för vår tids människor på ett lättöverskådligt vis låta berättelserna själva ge vittnesbörd om vad människor trodde och tänkte förr om sådana ting och vad de idag tror och tänker om dem.

Om boken:
Människan både skräms och lockas av de mysterium som döden utgör. Och hon har sedan tidernas begynnelse sökt att finna ut vad döden egentligen är för något men inte hittat något i alla avseenden tillförlitliga svar på sin undran.
I denna antologi vill jag nu föra ut folkets berättelser om döden.

Min åsikt:
Intressant.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar