Stanna hos mig av Lindsay Nicholson

Nummer: 403
Titel: Stanna hos mig
Författare: Lindsay Nicholson
Förlag: Bra Böcker
Utgivningsår: 2005/2007
ISBN: 978-91-7002-551-8
Betyg: 3 av 5Om boken:

Lindsay Nicholson och hennes man, Observer-journalisten John Merrit, sågs som det perfekta paret. Deras värld vändes upp och ner när John insjuknade i leukemi. Hans död vid trettiofem års ålder lämnade Lindsay ensam med två underbara döttrar och gjorde henne utom sig av sorg. Kort därpå, som en ödets nyck, drabbades även parets tioåriga dotter av samma sjukdom, och dog strax därefter. Lindsay fann att sorgens olika stadier som chock, förnekelse, förtvivlan och depression trots att de var väl dokumenterade, inte följde ett regelbundet mönster. Hon insåg också att inget kunde ha förberett henne inför alla de känslor som vällde upp inom henne. I denna modiga och inspirerande bok berättar Lindsay om sitt sorgearbete och erbjuder en karta för att hjälpa oss alla att hitta på den stig som ingen av oss vill, men alla någon gång måste, vandra.

Min åsikt:
En bok om sorgearbetet efter att förlora två av sina nära, sin man och sin dotter i leukemi.
Den kan nog hjälpa många.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar