Berör mig inte Berör mig av Inger Alfvén

Berör mig inte Berör migNummer: 5720
Titel: Berör mig inte Berör mig
Författare: Inger Alfvén
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2015
ISBN:
978-91-0-015314-4
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
När Anna Sofia äntligen dog, när de äntligen stängde av respiratorn, monterade ner droppet och började städa upp omkring henne, var det tomhet jag kände.

Om boken:
Boken består av fyra personers berättelser, två män och två kvinnor i skilda åldrar som knyts samman genom kärleken till den döda Anna Sofia.

Laurence är nybliven änkling och före detta vd för ett storföretag. Den unga Bea är vilsen skådespelerska, Gunnel är just pensionerad som bibliotekarie och Niklas har gjort succé som IT-entreprenör. Tre av dem har känt Anna Sofia, som på olika sätt lämnat spår i dem. Tack vare henne kommer de alla att resa till Indien. Av slump, eller överenskommelse, träffar de på varandra på en strand i Goa, där möjligheterna till möten är helt förändrade.

Min åsikt:
Stark, fin & gripande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar