Pappa tog sitt liv av Sanna Hagman

Nummer: 410
Titel: Pappa tog sitt liv
Författare: Sanna Hagman
Förlag: Santérus
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-89449-99-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Med utgångspunkt i berättelser av personer som alla förlorat sina pappor genom självmord får läsaren inblick i de upplevelser och känslor som de drabbade delar. Boken handlar om de efterlevande och hur de försökt finna ett förhållningsätt till tillvaron efter det att det ofattbara har hänt.
Författaren som själv drabbades skriver att hon letade febrilt efter böcker som handlade om människor som också hade förlorat sin pappa genom självmord. Hon fann inte vad hon sökte och bestämde sig för att en dag själv skriva en bok. Detta är den boken. Boken om hur det känns.

Min åsikt:
En berörande bok om sorgen efter att ha förlorat en nära anhörig, i detta fall sorgen efter att pappor tog sina liv.

Jag tror att den kan hjälpa väldigt många människor.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar