Pssst! av Annette Herzog & Katrine Clante

Pssst!Nummer: 5771
Titel: Pssst!
Originalets titel: Pssst!
Författare: Annette Herzog
Illustratör: Katrine Clante
Översättare: Anna Strandberg
Förlag: Wibom books
Utgivningsår: 2013/2015
ISBN:
978-91-978213-9-1
Betyg:
4 av 5

Bokens första mening:
Min farfar var snickare.

Om boken:
Varför är jag just den jag är? Varför har jag inte blivit någon annan? Vad var jag innan jag föddes, och vad blir jag när jag dör? Skulle jag fortfarande vara jag, om jag fötts någon annanstans? Om mitt hår var blont, och jag gick i en annan klass?

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

PSSST! belyser livets små och stora frågor, som de ter sig för den 12-åriga Viola. I ett enastående samspel mellan text och bild får vi inblick i de tankar hon gör sig om livet, döden, vänner, familj, ensamhet, utseende och popularitet.

Min åsikt:
Fin & viktig!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar