En hjärtformad ask av Joe Hill

Nummer: 422
Titel: En hjärtformad ask
Författare: Joe Hill
Förlag: Prisma
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-518-4835-8
Betyg: 1 av 5


Om boken:

Jude Coyne är en firad rockstjärna som dragit sig tillbaka till sin gård i sydöstra USA med sin samling av platinaskivor, ockulta troféer och flickvännen Georgia, som lila gärna kunde vara hans dotter.
Jude har allt man kan köpa för pengar men en dag får han ett erbjudande han inte kan motstå: på internet är en vålnad till salu. Jude lägger det högsta budet och ser fram emot ett spännande tillskott till sin privata samling. Vad han inte vet är att döden följde med på köpet.
Jude och Georgia tvingas fly för livet, förföljda av vålnaden som inte visar dom någon nåd.
Det blir en skräckfärd bortom deras värsta mardrömmar.

Min åsikt:
Det här är som att se en otroligt dålig skräckfilm, bara att den kommer i bokform och man tvingar sig igenom sida efter sida för att se om den möjligen kan bli lite spännande, men istället blir den bara platt fall.

Inte min smak.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “En hjärtformad ask av Joe Hill“

  1. Lina skriver:

    Hej!
    Så du gillade inte denna bok? Jag älskar den. Har den både i ljud-bok och inbunden. Där ser man hur olika man tycker.
    Hoppas du mår okej.
    Kram

Lämna ett svar