Mitt hjärta går på av Christoffer Holst

Mitt hjärta går påNummer: 5683
Titel: Mitt hjärta går på
Författare: Christoffer Holst
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-76291-34-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Den stickade halsduken är virad flera varv kring min hals.

Om boken:
Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar.

När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan.

Min åsikt:
Vacker, charmig & gripande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Mitt hjärta går på av Christoffer Holst“

  1. Jag deltar gärna i utlottningen.

  2. MammaMia skriver:

    Jag deltar också gärna!

Lämna ett svar