Jan Svensson av Johanna Lindbäck

Jan SvenssonNummer: 5917
Titel: Jan Svensson
Författare: Johanna Lindbäck
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-87707-36-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Och ni har inte ångrat er?

Om boken:
Det kändes direkt när jag klev in på den här Tunaskolan. Min klass skulle säkert vara jobbig. Lärarna säkert elaka eller bara tråkiga. Jag skulle kanske inte ens våga öppna munnen, knappt våga säga vad jag heter. Och då skulle alla givetvis tycka att jag var skitkonstig. Och sen var det kört. BO här i ett helt ÅR.

Jan Svensson flyttar med sin familj till Luleå. På prov, som det heter. Väl på plats försöker Jan lista ut vem han kommer att vara nu – i den nya staden, med nya grannar och ny skola. Bakom dörren intill bor Nicki med sin mamma. Nicki som kommer från London där hon levt ett liv i fart och fläng. Eller har hon verkligen det?

Min åsikt:
Mycket bra, underhållande & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar