Vinterfolket av Jennifer McMahon

VinterfolketNummer: 5998
Titel: Vinterfolket
Originalets titel: The Winter People
Författare: Jennifer McMahon
Översättare: Johan Nilsson
Förlag: Bazar
Utgivningsår: 2014/2015
ISBN: 978-91-7028-437-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Min kära moster Sara Harrison Shea blev brutalt mördad vintern 1908.

Om boken:
I alla tider har folk mystiskt försvunnit från den lilla byn West Hall i Vermont, något som gett upphov till både ryktesspridningar och sagor. Speciellt viskas det om Sara Harrison Shea, en mor som återfanns bragd om livet bakom sitt eget hus, bara månader efter att hennes älskade dotter Gertie tragiskt dött.

Etthundra år senare bor 19-åriga Ruthie i Saras hus tillsammans med sin mor och lillasyster. En morgon är modern spårlöst försvunnen och medan Ruthie söker genom huset efter spår finner hon Saras dagbok gömd under golvet i moderns sovrum.

Min åsikt:
Kuslig, smärtsam & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar