Livet är ett helvete av Cecilia Torudd

Nummer: 451
Titel: Livet är ett helvete
Författare: Cecilia Torudd
Förlag: Ordfront
Utgivningsår: 2001
ISBN: 91-7324-833-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Livet kan vara ett helvete. När man som ensam mamma en morgon vid frukostbordet upptäcker att ens söner förvandlats till surmulna jättar med enorma fötter och stora näsor. När de vuxna barnen skiljer sig och blir av med jobben och måste flytta hem igen. När man mitt i den stormiga Gotlandsnatten måste ge sig ut i regn och fårlort för att släpa på en stege.
Men ibland ljusnar det. När man äntligen kan köpa sitt drömhus. När man efter att hela sin barndom ha firat »nihilistiska« jular kan skaffa en tre meter hög julgran som man sedan får slänga ut genom fönstret. När man helt oförhappandes hamnar i samspråk med en älgko eller en ekorre.
Livet kan verkligen vara ett helvete. Det kan vara ganska kul också.

Min åsikt:
En samling texter om livet och dess små mysterium, och jag garanterar att du kommer få dig en rolig stund när du läser den här boken.

Den är mycket underhållande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar