Allt är bara bra, tack av Moa Herngren

Nummer: 454
Titel: Allt är bara bra, tack
Författare: Moa Herngren
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-0-011237-0
Betyg: 4 av 5Om boken:

Lea har i många år använt jobbet som en flykt undan sitt tomma liv och åker till Paris för att ta en paus. Den självlysande och karismatiske Michel blir hennes räddande ängel och hon kastas in i en kärlekshistoria som till en början verkar direkt hämtad från himmelriket.

Allt är bara bra, tack handlar om Lea som vill älska och bli älskad till varje pris.Om en kärlek som kanske egentligen är någonting annat och ett ensamt hjärta som vägrar släppa taget om drömmen om tomtebolyckan med mamma, pappa barn på lycklig promenad genom sommarstan. Den handlar om Famous Grouse, skam, svartsjuka och att bita ihop sina käkar det hårdaste man kan, blunda och tänka på något annat en stund.

Min åsikt:
En historia om hur gärna man vill att kärleken ska övervinna allt, hur kärleken sakta slits bort av all alkohol, all skam och alla svek.
Men det är även en historia om styrka att ta sig ifrån ett sådant förhållande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar