Hej! Kreativa hem av Moa Samuelsson & Christina Breeze

Hej! Kreativa hemNummer: 6123
Titel: Hej! Kreativa hem
Författare: Moa Samuelsson & Christina Breeze
Foto: Alexander Lagergren & Bobo Olsson
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87343-30-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Det är en rätt mäktig byggnad hon huserar i – Liselotte Watkins Falk, Sveriges mesta och mest erfarna modeillustratör – en maffig överdådig kvarleva från Mussolinis fascistiska arkitektur-iver i området Porta Venezia nära centralstationen i Milano.

Om boken:
Vad är egentligen inredning? En genomtänkt tanke kring hur du vill ha det i ditt hem? Där varje liten pryl är uttänkt in i minsta detalj? Absolut. Kan också vara en total blandning av ofta slumpmässigt sammansatta saker som tillsammans bildar en stil, en mix av prylar som sammantaget kallas för just det, inredning. Alla hem är olika, varje människa har sin input, sitt liv, sina tankar kring den känsla man vill omge sig med. Och det är just det som gör inredningsreportage så spännande alla fantastiska historier som berättas när man får kika in i den mest privata delen av livet det egna hemmet.

Min åsikt:
Intressant & inspirerande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar